Karriera

Të bindur se pëlqimi që na është dhënë nga tregu është rezultat i ekspertizës së stafit tonë, ne gjithmonë kërkojmë njerëz që janë proaktiv, dinamik dhe profesional, të gatshëm për t'u përballur me sfida të reja.

Për të aplikuar, plotësoni formularin e mëposhtëm, ose na dërgoni curriculum vitae tuaj në adresën [email protected].

Nëse karakteristikat tuaja janë në përputhje me çdo pozicion të hapur, ne do t'ju kontaktojmë për një intervistë njohje.