Rreth Nesh

Rreth eVita

Ne jemi jo vetëm një biznes apo partner në tregun farmaceutik dhe mjekësor. Jemi vendi ku njerëzit energjik dhe të dedikuar janë të vendosur për ta bërë sistemin shëndetësor më efiçent dhe të sigurt.

Falë vizionit, kemi krijuar kushtet optimale në ambiente moderne e bashkëkohore duke përmbushur të gjitha standardet për ruajtjen dhe shpërndarjen e sigurt të barnave, materialeve dhe pajisjeve mjekësore.

Portofoli jonë përfshin produktet e kompanive më të suksesshme ndërkombëtare, duke ofruar kështu larmishmëri dhe cilësi të garantuar produktesh për stafin mjekësor dhe pacientët.

Eksperienca disa vjeçare dhe përkushtimi për të përmirësuar jetën e pacientëve, bënë të mundur që në partneritet me Spitalin Amerikan të ndërtonim 5 qendra të reja Hemodialize duke i ardhur në ndihmë pacientëve të Dializës në mbarë vendin për 4 vjet.

Në 2019 kompania suedeze Diaverum, lider botëror në ofrimin e shërbimit të hemodializes, pas zhvillimit të auditeve të detajuara ku konstatoi standardin e lartë që këto qendra ofronin, shprehu interesin për të drejtuar këtë degë të kompanisë.

Misioni Ynë

Jemi të vendosur të jemi prezent në farmaci, salla operatore, laboratore, klinika apo shërbime spitalore duke përmirësuar cilësinë dhe duke rritur efiçencën me çmime konkurruese në treg.

Të kujdesemi për pacientët dhe t’i ndihmojmë duke ndërtuar partneritete me kompani prestigjioze nderkombëtare dhe stafe mjekësore të institucioneve shëndetësore publike dhe private.

Të ofrojmë një shërbimin të kompletuar duke përmbushur më së miri kërkesat e klientit, në mënyrë që pacienti të marrë kujdesin, shërbimin apo produktin e duhur për të.


1000+

Produkte


6+

Shërbime


20

Partnerë


1000+

Farmaci & Spitale


  • Jemi prezent me shërbimet dhe produktet tona në klinika dhe spitale në të gjithë Shqipërinë

  • Ne ofrojmë 1000+ produkte në ndihmë të pacientit

  • Ne shërbejmë në 1000+ farmaci / klinika mjekësore / spitale