16/11/2017

Mentor Workshop

Ky workshop u organizua nga eVita në bashkëpunim me kordinatorin përgjegjës për organizimin shkencor të aktivitetit: Dr. Peter Zorman dhe me pjesmarrjen e 50 mjekëve kirurgë […]
16/11/2017

Sfidat e trajtimit të pacientëve me sëmundje renale kronike në hemodializë

Projekt i iniciuar nga Shërbimi i Nefrologjisë dhe Shoqata e Nefrologjisë për edukimin në vazhdim me temë: Trajtimi i të Pacientëve me Sëmundje Renale Kronike në […]
01/04/2017

Prezantimi i Produktit INNOHEP

Ky simpozium u organizua nga eVita në bashkëpunim me Leo Pharmaceutical Hellas, më datë 1 Prrill 2017, pranë The Plazza Hotel me pjesmarrjen e rreth 90 […]